Provitec | Medical
20641
page-template-default,page,page-id-20641,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

MEDICAL

 

A ProVitec som conscients de la importància que té una instal·lació realitzada minuciosament per a assolir l’èxit d’un projecte.

És per això, que a  ProVitec centrem la nostra atenció en planificar l’espai físic, rendibilitzar la inversió en equipament i respectar les consignes de seguretat, cuidant especialment:

  • La selecció de materials a emprar:

    Ens encarreguem de la selecció dels millors i més sofisticats materials d’instal·laciódepenent de les característiques i exigències de cada projecte.

  • La selecció de personal qualificat i amb experiència:

    Comptem amb un equip humà integrat per professionals de la indústria broadcast en contínua formació.

  • La direcció de l’obra:

    Aquesta treballa en estreta col·laboració amb el client i, de manera coordinada, amb la resta d’instal·ladors per  evitar despeses innecessàries  i agilitzar la seva execució.

A ProVitec disposem d’experiència acumulada, facultat d’adaptació i infraestructura de mitjans tècnics, per a solucionar qualsevol de les seves necessitats. No dubti en fer-nos saber els seus objectius i plantejar-nos els seus dubtes, estem oberts a tot tipus de suggeriments.
Tot això per a ajudar-lo a rendibilitzar la seva inversió.
L’objectiu és que vostè, únicament, s’ocupi de l’explotació

De la instal·lació  i la posta en marxa ens n’ocupem nosaltres.