Provitec | Audiovisual
20924
page-template-default,page,page-id-20924,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

AUDIOVISUAL

 

En tots els nostres projectes l’objectiu primordial és satisfer les necessitats del client, seleccionant la tecnologia més adequada amb independència de fabricants o marques, integrant equips i sistemes nous amb els que ja estan en explotació. Ningú millor que el client coneix les seves exigències i la seva manera de treballar.

A ProVitec, des de l’inici d’un projecte i  durant tota la seva execució, establim una estreta col·laboració basada en un diàleg continu, amb la finalitat de compaginar les necessitats del client amb la nostra experiencia. ProVitec s’encarrega de l’execució d’aquest projecte, amb tot el que això comporta (coordinació amb la resta d’industrials, visites d’obra periòdiques, instal·lació i cablejat, ajustaments, proves i protocols d’acceptació; etc.), fins al lliurament de l’obra llesta per a la seva explotació.

El més estricte seguiment i control de tot el procés permet corregir les possibles desviacions, finalitzant la instal·lació i posta a punt en els terminis previstos i subministrant la documentació tècnica completa, rigorosa i actualitzada, que permetrà l’òptim manteniment i explotació de la instal·lació.Realitzem qualsevol tipus de projecte: trasllats, ampliacions, renovacions, noves instal·lacions, amb independència de la seva envergadura; des d’un gran sistema, com el control central d’una televisió o empresa de post-producció, fins a la integració d’un sol equip en una instal·lació ja existent.

Tot això tant amb responsabilitat única “clau en mà” com execucions parcials en col·laboració amb altres empreses.Aquests són els factors que ens caracteritzen:

  • Implicació

  • Compromís

  • Flexibilitat

  • Responsabilitat

  • Experiència

per a assolir  sempre els millors resultats.

Sorry, no posts matched your criteria.

—- Els nostres projectes —-